5 Mayıs 2012 Cumartesi

İpek Eşarp Resimleri

 
ipek eşarp

 
tesettür kıyafetleri
 
tesettür abiye
 
tesettür
 
bayan pantolon
 
EŞARP NEDİR ? HANGİ İŞE FAYDA ?
 
Tesettür örtünmek, gizlenmek demektir. Şal, bu gayeye hizmet eden vazgeçilmez 1 eserdir. Ama hoşluğu kamufle etmek mümkün değildir, mutlaka bir izi vardır… Eşarp takılış şekili, bayanın hoşluğunun bir emaresi, 1 görünümüdür…
 

 
Eşarp Örneklerini UYGULAMALARI
 
zarifliğinizi ve albenimizi arttıracak bu modelleri gelin hep beraber detaylı 1 şekilde yoklayalım:
 
Atkı Bağlama numuneleri 1
 
Başörtüsü Bağlama Örnekleri two
 
Başörtüsü Bağlama Örnekleri several
 
Şal Bağlama örnekleri 4
 
Atkı Bağlama modelleri five
 
atkı bağlama modelleri six
 
şal bağlama örneklerini 7
 
başörtüsü bağlama örneklerini 8
 
başörtüsü bağlama modelleri 9
 
eşarp bağlama numunelerini ten
 
Esintili havalarda eşarp açılmasın, sıkıntılı halde kalmayım arzuluyorsanız  en fazl öncelik vereceğiniz unit olacaktır. Aynı zamanda giysinizin göz alıcılığı yaka bölümünde bulunuyor ise olağan 1 bağlanış ile şıklığınızı ortadan kaldırabilir hatta kolay bir görünüme sahip olabilirsiniz. Lakin bu takılış tarzıyla şıklığınızı arttırarak asil 1 görünüşe de sahip olabilirsiniz. Maddeler halinde izah edeceğim bu design ile, "hem huzur hem şıklık aynı yerde olmaz" diyenlere inat, konforun parıltısıyla göz kamaştırın…
 
*Başörtünüzün 1 tarafından içeri kısma hafifçe bükün ve kıvırdığınız bölüm iç kesimde kalacak tarzda kafanıza örtün.Ve çene altından 1 iğne yardımı ile tutturun.
 
* şimdi atkınızın 1 tarafı sağ omzunuzdan alta doğru,öbür ucu sol omzundan alta doğru,3.cü yani art tarafı sırtınızda 1 üçgen meydana getirmiş tarzda duruyor olmalı…
 
*Sırtta kalan uç kesmini sol tarafa doğru alın.Sol ucu ise sağdan arkaya 1 daire tarzında dolayarak başlangıç vaziyetine intikal edin. Şu anda, sırta sahip olan uç ön tarafta kalırken,soldan getirdiğiniz taraf boynunuzun solunda art ucun üstüne gelecek biçimde elinizde bekletin.
 
*Öbür eliniz ile atkının sağ tarafa olan ucunu sol elinizle tuttuğunuz tarafla sağlam ve kibar görünümlü 1 imlek atın. Kolunuzda 1 de hoş çanta olursa değmeyin keyfinize.
 
* Arkadan ön tarafa temin ettiğiniz ucu ise elbisenize mütenasip tarzda tanzim edin.arzu ederseniz elbise içerisine alın,arzu ederseniz dışarda serbest konumda bırakın veya yarısı dışarıda yarısı iç kesimde kalacak şekilde iğneleyin..
 
Atkınız rengi ve şekli ile 1 tamamlık içerisinde ise ve tertipli 1 çeşitle bu bütünlük bozulacak ise, olabildiğince serbest bağlama çeşitlerini kullanmalısınız. Resimdeki modelimiz ile çene altından tutturduğunuz şalınızı, boğaz kıvrımınızı meydana çıkaracak biçimde iğneyle sabitlemeniz yeterli olacaktır. Birde böyle bir model, sıcak yaz saatlerinde rüzgar sirkülasyonu temin ederek sizleri rahat tutacaktır. Esintili havalarda kullanmak sıkıntı yapabilir. Vazgeçilmeyen modellerden biridir.
 
DİKDÖRGEN Eşarp  KULLANIMI
 
Dikdörtgen şalların kullanımı ve imalı kare şallara bakarak fazl daha fazla kolaydır. Fakat her yüz tarzında kibar tevakkuf etmeyebilir.
 
*Dikdörtgen şal iki tarafı birleşebilecek şekilde merkez noktası belirlenir. Bu şekilde kapatılıp çene aşağısından iğne yardımcılığıyla sabitlenir. Ön kısımda bulunmakta olan 2 taraf aynı seviyede ise önden 1 fiyonk yapılarak ceket  içlerinde; üste oturan, yalın yahut yaka dekoltesi bulunan bluzlarla kullanılabilir. Böylelikle darlığı ve dekolteyi kamufle etmek,yalınlığa şıklık katmış olursunuz. İğne yerine 1 iğne kullanarak fazla daha çok gösterişli 1 görünüm edinebilirsiniz…
 
Örtünme DIŞINDA Eşarp KULLANIM SAHALARI
 
TESETTÜRLÜ OLMAYAN HANIMLAR DA EŞARPLARI FULAR ŞEKLİNDE KULLANABİLİR.
 
ÇANTALARA BAĞLAMAK SURETİYLE HEM ÇANTANIZIN GÖRÜNÜMÜNÜ DEĞİŞTİREBİLİR, HEM KENDİ ZARİFLİĞİNİZİ ARTIRABİLİRSİNİZ.
 
KEMER YERİNE PANTOLONLARINIZDA KULLANABİLİRSİNİZ.
 
SAÇLARINIZDA TOKA YERİNE VEYA BANT ŞEKLİNDE KULLANABİLİRSİNİZ.
 
Tüm bu önerileri kullanarak yaratıcılığınızı arttırmak artık sizin elinizde… Yapmanız gereken tek şey hiç vakit kaybetmeden keşfedilmemiş bir başörtüsü sahibi olmak. Başörtüsü denildiğinde yakınlarınızın aklına ilk siz geliyorsanız; Tarzınızı bulmuşsunuz demektir. Eşarp 1 TARZDIR, Başörtüsü Sizi SİZ Yapan KİMLİĞİNİZDİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder